Waar we samen mooie plaatjes maken

Over mij

Ik ben Marco Timmermans, getrouwd en vader van 2 kinderen. Ik woon in Eindhoven en fotografeer vanuit huis. In 2017 ben ik begonnen met MaTimm Fotografie en hou me hoofdzakelijk bezig met portret fotografie, waarbij ik het leuk vind om iets extra’s met het portret te doen.

Matimm Fotografie voegt iets toe aan uw portretfoto. Of dit nu rook, speciale verlichting of trommelen met verf is, hoe groter de uitdaging hoe interessanter het is.

Ik fotografeer in mijn thuisstudio portretten met diverse uitdagingen van 1 of 2 personen te gelijk. Voor meer personen tegelijk heb ik vaste contacten en daardoor de beschikking over een grotere fotostudio. Natuurlijk zijn mogelijkheden voor het fotograferen in het bos, stad of een andere buiten locatie ook geen probleem. Heb je zelf een speciale locatie in gedachte, ook dat is mogelijk.

In de zomer zet ik mijn pop-up studio op, hiermee ben ik in staat om ook activiteiten met water, verf, meel e.d. te fotograferen.

Organiseer je een feest, (sport) evenement of een bedrijfsfeest en zoek je een fotograaf, ik kom graag voor een of meerdere uren foto’s maken.

Heb jij nog uitdagingen waar je zelf niet uitkomt of weet hoe je het moet aanpakken, laat het mij weten en we kunnen het samen oppakken om zo tot een gewenst eindresultaat te komen.

Lijkt het je leuk om ook een op eendere manier op de foto te staan, neem gerust contact op.

Bedankt voor de interesse en laat wat horen.
Groetjes, Marco.

© 2021 MaTimm Fotografie

Thema door Anders Norén