Waar we samen mooie plaatjes maken

Body as a Landscape 2019

Wat met een klein idee begon is groter, groter en groter geworden. Eerst nog twijfels of er modellen zijn die mee willen werken en zichzelf bloot willen geven om te laten fotograferen, al is het maar een deel van hun lichaam.

Gelukkig heb ik door het jaar heen meerdere modellen mogen ontvangen en hele mooie foto’s mogen maken. In dit boek heb ik maar een deel kunnen opnemen van de vele foto’s, maar wel een mooi en compleet overzicht van wat we allemaal hebben gedaan.Hiermee sluit ik 2019 af en hopelijk mag dit een goede start zijn voor 2020 waarin ik de collectie foto’s verder wil uitbreiden met nieuwe modellen, accessoires en misschien wel mannelijke modellen.

Zoals belooft bij de oproep zal ik ook hier de namen van de modellen niet weergeven, al had ik hen hiermee wel graag persoonlijk nogmaals willen bedanken.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 MaTimm Fotografie

Thema door Anders Norén